Fosfa: Břeclavský drak 2018

Fosfa: Břeclavský drak 2018

Fosfáci i letos uspěli na Břeclavském draku. 23. června na 200 metrové trati v závodě firemních posádek skončili Fosfa EkoDraci na skvělém 2. místě a Fosfa Energomani na pěkném 8. místě. V závodě na 1 km pak posádka Fosfa EkoDraci vybojovala 6. místo. Triumf Fosfáků pak přišel v soutěži jednotlivců na veslovacím trenažéru: Ondřej Stibůrek zvítězil mezi muži a členka Fosfa fanklubu Jana Konečková mezi ženami.

Na veslařskou soutěž Břeclavský drak 2018 Fosfa vypravila letos dvě posádky. Naši Fosfa EkoDraci a Fosfa Energomani se v sobotu 23. 6. mezi ostatními firemními posádkami na trati 200 m rozhodně neztratili.

Tým Fosfa EkoDraci obsadil úžasné 2. místo. Tým Fosfa Energomani obsadil krásné 8. místo. Posádka Fosfa EkoDraci se zúčastnila také závodu na 1 km, kde vylepšila loňské 14. místo a obsadila skvělou 6. pozici. Mezi firmami jsme byli opět druzí nejlepší! Fosfa se neztratila ani v soutěži jednotlivců na veslovacím trenažéru, kde kolega Ondřej Stibůrek zvítězil mezi muži a členka Fosfa fanklubu Jana Konečková mezi ženami. Děkujeme závodníkům za jejich výkony, všem, co přišli povzbuzovat, za skvělou atmosféru. Závody dračích lodí Břeclavský drak patří u nás ve Fosfě k těm akcím, na něž se těšíme celý rok. Už jen to, že řada z nás nejsme žádní vrcholoví sportovci a vyburcovat se k účasti v takovémto závodu pro nás znamená překonat sama sebe, v nás probouzí netušené výzvy. Kromě toho, že jde o ojedinělou příležitost, jak si zasoupeřit s ostatními firemními týmy i týmy přátel z našeho regionu, bereme tyto závody jako možnost ukázat, že dokážeme spojit své síly a zabojovat jako tým. Nehledě na to, jestli jsme z výroby nebo z administrativy, jsme sehraná parta. A nemyslíme tím jen posádku lodi. Nedílnou součástí Fosfa teamu jsou také fanoušci z řad našich spolupracovníků, rodin a přátel, kteří nás letos přišli podpořit v opravdu hojném počtu. Sečteno a podtrženo se nás letos na akci sešly dohromady téměř dvě stovky.

Obrovská podpora fanoušků ale nebyla tím jediným, co nás v letošním ročníku Břeclavského draka hnalo vpřed. Naše velké díky patří také vedení Fosfy, a to především za zajištění kompletního zázemí, které mělo bezesporu rovněž svůj podíl na našem úspěchu v závodu. Firma nás vybavila závodními a fanouškovskými dresy, pořídila nám bohatou fanouškovskou výbavu, pro naše nejmenší členy připravila drobné dárky a na celý den nám zařídila cateringový servis. Závody dračích lodí nejsou zdaleka jedinou akcí, v níž nad námi vedení firmy drží v průběhu roku záštitu. Předvést to nejlepší, co v nás je, bez ohledu na to, zda vyhrajeme nebo ne, je pro nás pro všechny, co jsme se akce zúčastnili, příležitostí, jak firmě za tuto podporu poděkovat.