náhled

Amonné fosfáty

Amonné fosfáty slouží jako okyselující složka do kypřících prášků. Mají kypřící vlastnosti, kontrolují pH – a tím zlepšují vlastnosti těsta. Kromě pekařských výrobků se používají do alkoholických nápojů, sýrů, masných výrobků, dezertů a kvasnicových kultur. Amonné fosfáty rovněž slouží jako klíčový výživový prvek při výrobě kvalitních vín, ovocných destilátů a lihu.

ProduktNázevKvalitaOmnisal – vyrobeno v NěmeckuFosfa – vyrobeno v ČRVíce informací
DAPHydrogenfosforečnan diamonnýpotr., tech., víno
DAP AC SIFosforečnan diamonný s protispékavou látkou na bázi silikypotr.
DAP AC T2Fosforečnan diamonný s přídavkem fosforečnanu vápenatéhopotr.
MAPFosforečnan monoamonnýpotr., tech.
MAP AC T2Fosforečnan monoamonný s přídavkem fosforečnanu vápenatéhopotr.

    Odeslat poptávku

    Prohlašuji, že jsem oprávněn jednat v této záležitosti jménem výše uvedené právnické osoby.

    Certifikáty

    Naše certifikáty:

    • FSSC 22000 (Bezpečnost potravin)
    • ISO 9001 (Management kvality)
    • ISO 14001 (Environmentální management)
    • ISO 45001 (Management bezpečnosti a ochrany zdraví lidí při práci)
    • ISO 50001 (Management hospodaření s energií)
    • HALAL
    • KOSHER
    • AEO-C (Authorised Economic Operator)
    • SEDEX
    • ECOVADIS

    Naše řady potravinářských fosfátů jsou bez alergenů, bez GMO, bez BSE / TSE.

    Obraťte se na našeho obchodního zástupce.