Amonné fosfáty slouží jako okyselující složka do kypřících prášků. Mají kypřící vlastnosti, kontrolují pH – a tím zlepšují vlastnosti těsta. Kromě pekařských výrobků se používají do alkoholických nápojů, sýrů, masných výrobků, dezertů a kvasnicových kultur. Amonné fosfáty rovněž slouží jako klíčový výživový prvek při výrobě kvalitních vín, ovocných destilátů a lihu.
Produkt | Název | Kvalita | Omnisal – vyrobeno v Německu | Fosfa – vyrobeno v ČR | Více informací |
---|---|---|---|---|---|
DAP | Hydrogenfosforečnan diamonný | potr., tech., víno | ✓ | ||
DAP AC SI | Fosforečnan diamonný s protispékavou látkou na bázi siliky | potr. | ✓ | ||
DAP AC T2 | Fosforečnan diamonný s přídavkem fosforečnanu vápenatého | potr. | ✓ | ||
MAP | Fosforečnan monoamonný | potr., tech. | ✓ | ||
MAP AC T2 | Fosforečnan monoamonný s přídavkem fosforečnanu vápenatého | potr. | ✓ |
Certifikáty
Naše certifikáty:
- FSSC 22000 (Bezpečnost potravin)
- ISO 9001 (Management kvality)
- ISO 14001 (Environmentální management)
- ISO 45001 (Management bezpečnosti a ochrany zdraví lidí při práci)
- ISO 50001 (Management hospodaření s energií)
- HALAL
- KOSHER
- AEO-C (Authorised Economic Operator)
- SEDEX
- ECOVADIS
Naše řady potravinářských fosfátů jsou bez alergenů, bez GMO, bez BSE / TSE.
Obraťte se na našeho obchodního zástupce.