Projekt FOSFA Sport ocenil nejlepší sportovce, trenéry a osobnosti.Ceny vítězům předali Lukáš Krpálek či Kateřina Neumannová

Břeclavské kino Koruna bylo v úterý 9. ledna dějištěm galavečera, během kterého byly předány historicky první ceny Nejlepší sportovec roku – FOSFA Sport Awards 2023. Trofeje si odneslo 36 nejlepších sportovců, trenérů a osobností z šesti klubů, jež jsou aktuálně součástí projektu FOSFA Sport. Zlatým hřebem večera bylo předání speciálních ocenění společnosti Fosfa – šest břeclavských sportovců se díky tomuto generálnímu partnerovi vypraví na zájezd na olympijské hry v Paříži.

„Jsem nesmírně rád, že jsme po roce fungování projektu FOSFA Sport mohli slavnostně ocenit úspěchy dětí a mládeže z šestice námi podporovaných klubů a vyzdvihnout jejich výjimečné osobní příběhy,“ říká generální ředitel společnosti Fosfa Ivan Baťka. „Námi ocenění sportovci, trenéři a další osobnosti napříč kluby svými výkony a přístupem ke sportu ztělesňují hodnoty, na kterých projekt staví – respekt, úctu, disciplínu či důvěru. Věřím, že svými příběhy motivují své vrstevníky k pohybu. To je ostatně smysl našeho projektu – rozhýbat děti a mládež a pomoci jim tak na jejich cestě k výjimečnosti,“ dodává.

Celý článek najdete na fosfasport.cz