Fosfa nakoupila kyslíkové koncentrátory pro Nemocnici Břeclav

Zástupci společnosti Fosfa a.s. předali další dar Nemocnici Břeclav. Čtyři kyslíkové koncentrátory tak mohou zachraňovat další lidské životy spoluobčanů v našem regionu a pomoct tak při náročné práci našim zdravotníkům. Společnost Fosfa podporuje Nemocnici Břeclav od počátku pandemie, ať již v době kritického nedostatku roušek, nebo ochranných oděvů.

„Vážíme si lékařů, sester a zdravotního personálu, který se v náročných podmínkách stará o zdraví našich spoluobčanů a zachraňuje lidské životy. Také proto od počátku pandemie podporujeme Nemocnici Břeclav, ať již v době kritického nedostatku dodáním roušek nebo ochranných oděvů. V této mimořádné době cítíme jako naši povinnost podporovat ochranu zdraví našich spoluobčanů v břeclavském regionu odkud pocházíme, jehož jsme nedílnou součástí a kde naše společnost působí od samého počátku.“ řekl Svatopluk Valušek, Obchodní ředitel Fosfa a.s.

V letním období, v době relativního klidu, společnost Fosfa nakoupila a dodala v hodnotě více než půl milionu kyslíkové přístroje a produkty pod vlastní značkou Feel Eco pro úklid a osobní hygienu. Pomoc byla rozdělena mezi 15 organizací – domovy seniorů a sociální a zdravotnická zařízení v regionu jižní Morava i v dalších regionech České republiky. Všechny tyto přístroje nyní usnadňují nelehkou práci zdravotníků a mohou přispět k záchraně lidských životů.

„Za Nemocnici Břeclav bych chtěl poděkovat společnosti Fosfa za dar čtyř kyslíkových koncentrátorů, které nám zvlášť v této době pomůžou při léčbě Covid pozitivních pacientů. Vážíme si každé pomoci a moc nás těší, že je to navíc společnost přímo od nás z Břeclavi,“ je rád ředitel břeclavské nemocnice Ing. Petr Baťka